Árak, szobák, szolgáltatásaink


 • Vendégházunkban összesen 5 vendégszoba lett kialakítva, 12 fő elhelyezése lehetséges.

  Felszereltség:

  - kétágyas, külön bejáratú, saját fürdősobás, falusias jelleggel berendezett, fagerendás, tornácos szoba, saját főzési lehetőséggel, központi fűtéssel.
  - Háromszobás apartman, külön bejárattal, saját fürdőszobával, jól felszerelt teakonyhával, előtérrel, terasszal.

  Amit még kínálunk:

 • Gyermekjátszótér,
 • Etetőszék, gyerekágy, gyerekfürdető,
 • Napozóágyak,
 • Kialakított grillező, bográcsozó hely kis kerti házikóval (vasak, sütőtárcsa, bogrács, asztalok, padok, székek, illetve tüzifa),
 • Lovaglási lehetőség a közelben időpontegyeztetéssel
 • Állatsímogató (lovak, kecskék, nyuszik, liba, lúd, disznó, a vendégháztól 9 km távolságra lévő farmunkon)
 • 40 csatornás TV
 • Zárt parkoló
 • Családias légkör
 • Horgászjegyet biztosítunk a Hársas tóra illetve a Rába folyóra (állami eng. szükséges, napijegy 2600 Ft, hetijegy: 7000 Ft)

A szállás díja: 4000 Ft/fő/éj

Amennyiben szállásközvetítői oldalon keresztül történik a foglalás, a közvetítői jutalék a szállásdíj 16 %-a (Felszámítására csak akkor kerül sor, ha a foglalás szállásközvetítő oldalon keresztül történik, közvetlen foglalás esetén nem számítjuk fel!)

Gyermekkedvezmény: 4 éves korig 100 %, 10 éves korig 50 %. ( a kedvezmény kizárólag a szülőkkel / kísérővel közös szobában történő elhelyezésre vonatkozik! Egyedi kedvezményeket megbeszélés alapján tudunk biztosítani.)

Ha a szállást csak egy fő veszi igénybe, vagy csak egy éjszakára szól a foglalás, felárat számolhatunk fel.

Idegenforgalmi adó: 500 ft/fő/éj (18 éves kor felett)
Pótágy : 2000 FtFizethető:
- Készpénzzel
- Átutalással a következő bankszámlaszámra: Kern Zoltán / OTP 11773470-60381251,
(SWIFT: OTPV-HU-HB, IBAN:HU45117734706038125100000000)
 
- Szépkártya elfogadó hely (OTP, MKB, K&H)


FONTOS!!
Foglalási és fizetési feltételek:

A szállást csak telefonos egyeztetéssel (06-30/533-9521, 20/57-616-57 vagy 94/381-777), és a teljes szállásdíj 30%-ának foglalóként történő elutalásával lehetséges lefoglalni. A foglaló összegét kérjük 5 munkanapon belül a fenti számlaszámra átutalni, megjegyzésként kérjük feltüntetni a szállásfoglaló nevét és érkezésének időpontját. A foglalást a foglaló megérkezésétől tekintjük megvalósultnak, eddig az időpontig minden kötelezettség nélkül bármelyik fél visszamondhatja. Ettől eltérni egyedi egyeztetéssel, vagy "last minut" foglalás esetén lehetséges. Jogszabály szerint a foglaló a szerződés megkötésekor(szállásfoglalás, akár szóbeli is), a kötelezettségvállalás jeléül kérhető, adható, illetve vissza csak abban az esetben jár (kétszeresen) , ha az eladó ( jelen esetben szállást értékesítő) hibájából hiúsul meg a szerződés teljesítése! Ha a vevő (szállást foglaló személy) elállása miatt hiúsul meg a szerződés teljesítése, nem jár vissza a foglalóként kifizetett összeg, ez tulajdonképpen "bánatpénz" mivel így is jelentős anyagi kárt okoz a szolgáltatást nyújtónak! A foglaló összegét a szállásdíj kiegyenlítésekor a teljes összegből levonjuk. A foglaló összege minden nap szállásdíjának 30 %-aként kerül elszámolásra, csak a foglalt időszakra használható fel, más időszakra történő felhasználása nem lehetséges. Meg nem érkezés esetén a foglaló összegét nem áll módunkban visszatéríteni.

Fizetési feltételek: A szállásdíjat a szállás elfoglalásakor előre, egy összegben, a teljes foglalt időszakra kérjük kiegyenlíteni, korábbi távozás esetén is a foglalt napok száma az irányadó!

Dear guests,

We await you and your family in an idyllic small village in the area of Szentgotthard, where the provinces Örseg and Vend connect each other. This lovely place is located in a vally which is bounded by forrests in those you can enjoy your deserved rest, birdsong and wonderfully fresh air. Our friendly guesthouse (5 rooms for a total af 12 persons) is located 300 meters from the biggest lake of the area Vas. There you have the possibility to use the lido, to go fishing or to make a relaxing trip. The restaurant „Tavi Vendeghaz“ is between the austrian and the slovenian border, just about 10 km away.

Famous sights:

The worldfamous Skanzen in Pityerszer, the historic church of Vlemer, the pottery in Magyarszombatta and so on …
A short description of our guesthouse:

- 2 double bedroom with seperate entrance, bathroom, kitchen and central heating
- Apartements with 2 doublebedroom, and also one single bedroom with own bathroom, kitchenette, anteroom and terrace

What we offer additionally:

- Children´s playground
- Possibiliy for campfire or goulash made in a boiler
- Horse Riding and Bicyle rental in the vicinity
- 40 satellite TV channel
- Locked paring area
- If desired, full or half board with service


 
© 2010. Minden jog fenntartva
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox